DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - ACTUALITAT

La Muixeranga de Vinaròs Comença la seva 3a Temporada a la Salzadella

e6c14-salsadella1-feb17.jpg
Ni el Vent ni el mal horari van impedir a la Muixeranga de Vinaròs fer brillar les seves figures a la plaça major de la Salzadella


Ni el Vent ni el mal horari van impedir a la Muixeranga de Vinaròs fer brillar les seves figures a la plaça major de la Salzadella durant les Festes de Sant Blai. Una combinació de figures entre les quals es trobaven un Guió, una Marieta, 2 Castells simultanis i un Banc de 4 altures van fer gaudir al públic assistent i a més acompanyats de Música tradicional de Dolçaina i Tabal de les muixerangues Valencianes.

Així i tot amb un temps complicat i alguna enlliçada posàvem fi a una Bonica Actuació que denominem com a el principi d’una Gran Temporada.

La Temporada que s’inicià aquest 5 de Març amb l’Actuació a la Salzadella dóna el tret de sortida a una Temporada que es preveu intensa i amb moltes Novetats de rellevància per al Futur de la Muixeranga de Vinaròs i que enguany busca consolidar la tradició de les Muixerangues definitivament a Vinaròs amb molt de pes, creixent amb més Muixeranguers i Muixeranueres i noves actuacions al llarg de la temporada, finalitzant en la II Trobada de Muixerangues de Vinaròs al final de la Temporada.

Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal