DM | Diari del Maestrat
Menu


BENICARLÓ - FALLES

"Amics del Foc" Exalta als Càrrecs 2017 de la Falla

a28b6-exal-amics1-feb17.jpg
El passat diumenge 19 de febrer, just a un mes per al dia de Sant Josep, la Falla "Amics del Foc", Exalta als seus màxims representsEl passat diumenge 19 de febrer, just a un mes per al dia de Sant Josep, la Falla "Amics del Foc", Exalta als seus màxims represents per a l'exercici faller 2017.


QUADRE D'HONOR

Fallera Major: Andreea Maria Teodora Lezeu

Falkera Major Infantil: Shakira Vargas Llorente

President Infantil: Eric Alcaide Orellana

President d'Honor: Fabio Nelson Noscue Rodríguez

Padrina de la Falla: Sabine Valla Suter

Mantenidor: Marc Albella Esteller

President: Carlos Sevilla Lieto


Moltes emocions i sentiments es van fondre en l'acte d'Exaltació pora tots els assistents i en especial per Andreea, Fallera Major 2017, que després de fer la seva entrada, el portador de l'coixí sense la banda, va arribar a l'escenari i al no portar la banda que acreditaria a Andreea Fallera Major, creia que un senyor l'havia robat.

Va sortir a buscar el senyor i Andreea es va mostrar sorpresa, alhora que molt emocionada, en veure aparèixer per la passarel·la i fent entrada el seu pare; Violeta Lezeu, que resideix a Romania i ella no sabia que estava a Espanya, vivint el somni que anhelava amb tantíssima il·lusió la seva filla.Tots dos es van fondre en in tendre i afectuosa abraçada. Molts van ser els que es van emocionar en veure tan grata sorpresa i il·lusió que va rebre Andreea.


Seguidament, va donar pas al Mantenidor de l'acte, que en aquesta ocasiónera Marc Albella Esteller, Regidor de Cultura, Festes, Tradicions i Joventut de l'Ajuntament de la veïna població de Vinaròs, que va fer esment a vivències falleres ia l'harmonia que ha d'estar present en cada festa i en cada població, sent tots participis de les mateixes.

A continuació, es va donar entrada i es va rendir homenatge de les dotze comissions germanes i seguidament a les màximes representants de la Ciutat Alicia i Nadia, acompanyades de les seues Corts d'Honor al complet.

També va retre homenatge a la Reina de les Festes Patronals de Benicarló; Laura Ferrer, acompanyada de Ilde Añó; Regidor de Falles.

Amb les paraules de cortesia del President de la Falla, Carlos Sevilla, l'Himne Regional Valencià va donar per finalitzat l'acte d'Exaltació, en un matí assolellat de diumenge.Juanvi G.

Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal