DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - ECONOMÍA

L’Ajuntament presenta l’oferta de mercats ocasionals que hi haurà a Vinaròs este 2017

47d44-mercadillo-passeig-des16.jpg
Entre les novetats destaca un Mercat de la Cervesa Artesana, que se celebrarà al juliol, i el retorn del Mercat de Nadal.


                           NOTA DE PREMSA

 


El regidor de Comerç i Turisme, Domènec Fontanet, ha avançat esta setmana algunes novetats pel que fa als mercats ocasionals que es realitzaran al municipi al llarg de 2017.

Com a novetat ha destacat que hi haurà un Mercat de la Cervesa Artesana, amb 8 parades que podran visitar-se a mitjans de juliol, de 18:00 a 00:00 hores, a la Plaça Sant Valent.

"Creiem que pot ser un interessant incentiu turístic i comercial, així que hem apostat per dur endavant este projecte", ha assenyalat Fontanet en roda de premsa.

A més, el proper any també tornarà a realitzar-se el Mercat de Nadal, on els visitants podran trobar, de l'1 al 10 de desembre de 2017, varietat de dolços, figures de pessebre i altres elements decoratius tradicionals de l'època.

Altres mercats ocasionals previstos seran, com tots els anys, el de Sant Antoni (17 de gener), Sant Sebastià (20 de gener) i dos més de productes d'artesania que es realitzaran tant a l'hivern com a l'estiu.

Els comerciants interessats a optar a alguna de les places vacants ja poden consultar el document de l'oferta de venda no sedentària a la seu electrònica de l'Ajuntament i presentar les seues sol·licituds, dins dels terminis establerts, a l'OIAC o al Departament de Governació ubicat a l'edifici Pirulí.

Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal