DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - ACTUALITAT

Correus restableix el servei a les costes nord i sud de Vinaròs

6d3d8-rp-moliner-pla-alsina-jun17.jpg
VINARÒS - ACTUALITAT - 08/06/2017 10:50:51 - Jordi Moliner, Enric Pla i guillem Alsina. Foto AS
L’Ajuntament facilitarà la instal·lació de bústies concentrades a l’ermita, la única zona que es considera disseminadaMolt bona notícia per a Vinaròs, especialmente per las que viuen a les costes nord i sud. El servei de correu ordinari, que s’havia retallat des del passat 2 de maig será restablert. Ho han donat a conèixer este matí en roda de premsa l'alcalde, Enric Pla, el primer tinent d'alcalde, Guillem Alsina i el regidor de Compromís, Jordi Moliner. L'única zona que es considera disseminada és l’ermita, però l'Ajuntament facilitarà la instal·lació de les bústies concentrades als veïns que allí hi viuen.

L’alcalde, Enric Pla, ha explicat que la Comissió Nacional del Mercat i la Comeptnència (CNMC) ha donat la raó al recurs extraordinari que va interposar l’ajuntament de Vinaròs contra el retall,  en el que va argumentar qu eaquestes zones no eren urbanitzacions sinó que formen part de l'entramat urbà de la localitat i que totes les zones comptaven amb els elements i serveis públics necessaris per ser considerats sòl urbà. També es va afegir que les zones de Saldonar, Ameradors i Salines-Cala Puntal superaven la ràtio de 25 habitants per quilòmetre quadrat en la seva part edificada.

Una ressolució que segons ha afirmat Pla també explica que les circumnstàncies no es van tindre en compte anteriorment perquè les dades aportades per Correus per fer efectiu el retall no van ser qüestionades per l’Ajuntament en el seu dia. “Això vol dir que tot aquest problema ha vingut perquè el govern del PP en 2014 no va fer el seu treball”, va indicar.

Per la seva banda, el primer tinent d'alcalde, Guillem Alsina (PSPV), va assegurar que a l'única zona que ha quedat fora, l'entorn de l'ermita, en ser zona disseminada, l'Ajuntament facilitarà la instal·lació de les bústies concentrades pluridomiciliaries, estudiant assumir totalment el seu cost.  També ha agraït el treball dels tècnics municipals i les accions fetes pels veïns afectats i ha assegurat que la gestió duta a terme en aquest assumpte per part de l'equip de govern “ha estalviat al consistori 90.000 euros en recursos judicials, a més de demanar la dimissió del portavei del PP, Juan Amat.

Finalment, el portaveu de Compromís, Jordi Moliner, va assenyalar que això “demostra que l'equip de govern treballa”, i va demanar que el PP es disculpe públicament, criticant també a una oposició “que només es dedica a posar pals en les rodes”.

 

 
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal