DM | Diari del Maestrat
Menu


BENICARLÓ - SOCIETAT

La pista de gel recapta més de 400 quilos d'aliments

df44e-pista-gel-recaudaio-gen17.jpg
BENICARLÓ - SOCIETAT - 11/01/2017 15:57:46 -
Amb aquesta iniciativa s'han recaptat més de 400 quilos d'aliments i 40 joguets que s'han distribuït a través de Creu Roja.


La pista de gel que la Regidoria d'Esports ha instal·lat al Pavelló Poliesportiu aquest Nadal ha aconseguit una gran acceptació entre els veïns de Benicarló.

Durant els quatre dies que ha estat oberta al públic (del 2 al 5 de gener), la pista de gel que la Regidoria d'Esports ha instal·lat al Pavelló Poliesportiu aquest Nadal ha tingut un gran èxit de públic. Menuts i grans han pogut practicar el patinatge sobre gel i al mateix temps han col·laborat en la recaptació d'aliments i joguets per a famílies i xiquets sense recursos. En total, s'han recaptat més de 400 quilos d'aliments no peribles i 40 joguets que s'han pogut distribuir a través de la campanya «Els drets dels infants en joc» organitzada per Creu Roja Benicarló.

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha fet una valoració «molt positiva» d'aquesta iniciativa esportiva i a la vegada solidària i ha destacat «la gran acceptació que ha tingut la pista de gel, tant entre els més menuts com també entre els seus acompanyants». El regidor ha volgut agrair la col·laboració «especialment a la Penya PQSÍ, per la seua implicació en la recaptació dels aliments i els joguets» «i a la Creu Roja, per haver-nos deixat participar en aquesta campanya, que ens ha permés aportar el nostre particular gra de sorra per a millorar la situació precària de moltes famílies de Benicarló».
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal