DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - ACTUALITAT

Cala Puntal ja disposa d'un parc infantil propi

9878f-parc-cala-puntal-des16.jpg
VINARÒS - ACTUALITAT - 11/01/2017 13:03:02 -
A l’àrea, d’uns 60 metres quadrats, hi ha tres elements de joc i dues porteries. La inversió total ronda els 14.000 euros.


                           NOTA DE PREMSA

 

Els xiquets i xiquetes de Cala Puntal, en la Costa Sud de Vinaròs, ja poden gaudir del nou parc infantil i de les dues porteries annexes que s'han instal·lat a la zona. 

Guillem Alsina, regidor d'Obres i Serveis, ha explicat que esta va ser una de les peticions que es van realitzar durant les reunions veïnals que es van dur a terme l'any passat en conjunt amb la regidoria de Participació Ciutadana.

"Hi havia un terreny a l'àrea amb molt de potencial que estava sent desaprofitat i vam decidir ubicar allí el parc, que té uns 60 metres quadrats de sòl de goma", ha afegit el regidor. 

A més, l'àrea ha estat delimitada amb una tanca de fusta i s'han col·locat tres elements de joc, el que ha suposat una inversió per a l'Ajuntament d'uns 14.000 euros. 

"A poc a poc anem complint compromisos. De fet, recentment també es va atendre una altra de les demandes dels veïns de Cala Puntal: situar una base de formigó per als contenidors, el que evita que estos queden entollats durant els dies de pluja ", ha conclòs Alsina.

 

 
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal