DM | Diari del Maestrat
Menu


COMARQUES

Sta. Magdalena millora la senyalització viària

590ea-pintura-viaria-gen17.jpg
COMARQUES - 10/01/2017 07:53:07 -
L'Ajuntament de Sta. Magdalena ha dut a terme aquests dies la primera fase de la millora de la senyalització viària del municipi


L'Ajuntament de Sta. Magdalena ha dut a terme aquests dies la primera fase de la millora de la senyalització viària del municipi, inclosa dins dels pressupostos de 2016.

Segons ha detallat l'alcalde del municipi, Sergio Bou, “es tracta de regular el tràfic per a evitar riscos en els punts més perillosos de Sta. Magdalena”. De fet, s'han senyalitzat tots els encreuaments, que compten amb major densitat de tràfic, tant dins del casc urbà com en l'extraradi.  Bou també espera “que els veïns col·laboren i ens aporten les seues propostes de millora de senyalització”.

Una vegada concloga la primera fase es realitzarà una segona actuació a meitat de mes de juny o juliol, segons ha avançat el primer edil magdalener.

 

 

 

Sta. Magdalena mejora la señalización viaria

El Ayuntamiento de Sta. Magdalena ha llevado a cabo estos días la primera fase de la mejora de la señalización viaria del municipio, incluida dentro de los presupuestos de 2016.

Según ha detallado el alcalde del municipio, Sergio Bou, “se trata de regular el tráfico para evitar riesgos en los puntos más peligrosos de Sta. Magdalena”. De hecho, se han señalizado todos los cruces, que cuentan con mayor densidad de tráfico, tanto dentro del casco urbano como en el extrarradio.  Bou también espera “que los vecinos colaboren y nos aporten sus propuestas de mejora de señalización”.

Una vez concluya la primera fase se realizará una segunda actuación a mediados del mes de junio o julio, según ha avanzado el primer edil magdalenero.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal