DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - CULTURA

Editorial Antinea publica el quart volum de la història de Vinaròs de Ramon Puig

3b806-llibre-puig-feb17.jpg
Es tracta del quart volum d'un total de 13 que té previst publicar l'autor en una col·lecció histórica del poble de Vinarò


La Biblioteca municipal va acollir la presentació del llibre "La Restauració”, Regnat d’Alfons XIII – Vinaròs 1909-1918", de Ramon Puig Puigcerver publicat per l'Editorial Antinea. Es tracta del quart volum d'un total de 13 que té previst publicar l'autor en una col·lecció histórica del poble de Vinaròs que abarca el periode dels anys 1876 a 1940.

L'autor va demanar públicament a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament un compromís entre el consistori i l'editorial perquè es trobi la fórmula per poder publicar els 9 volums que falten per editar-se. "Tinc 73 anys i si es presenta un llibre per any la publicació culminarà en 2026. Per la meva edat cal posar un interrogant a si podré veure publicats tots els volums que falten. Els llibres estan redactats, però no maquetats, i  la meva proposta és que es busqui la fórmula perquè pugui seguir maquetant els llibres i deixar-los enllestits  i en dipòsit a l'editorial perquè es publiquin quan es consideri oportú independentment de la corporació que hi hagi", va assenyalar Puig.

De la seva banda, el regidor Lluis Batalla, que va acompanyar a l'autor en la presentació en absència de l'edil de Cultura, va destacar "l'esforç investigador de Puig i l'amor al poble de Vinaròs que transmet a cada pàgina, i espero poder estar present en la publicació de la resta de volums".

Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal