DM | Diari del Maestrat
Menu


BENICARLÓ - FALLES

Fede Guimerà Ballester reelegit President de Junta Local Fallera 2018

58002-reeleccio-pres2-mai17.jpg
El passat 17 de maig, a la seu de la Junta Local Fallera, ha tingut lloc l'Assemblea anual de la Junta Local Fallera de Benicarló.


En presència de l'Alcaldessa de la Ciutat; Xaro Miralles, regidor de Falles; Ilde Añó, Delegats de J.L.F. i Representants de les tretze comissions falleres de la ciutat, es nomena de Fede Guimerà Ballester, President per al nou va exercir faller 2018, càrrec que no li vindrà de nou atès que repetirà el càrrec l'any passat.

Hi ha hagut tres noves incorporacions, com Delegats a Junta Local Fallera, per part de les falles: Amics del Foc, Paperina i Mercat Vell.

Anunciar que l'elecció de les Falleres Majors de Benicarló, serà el pròxim 1 de juliol 2017, a l'Ajuntament de la ciutat.

Les Falles 2018 donaran inici el dia 3 de març amb l'acte de "La Cridà", el 4 de març, paelles de J.L.F. 10 marzo, Cavalcada del Ninot. Març 11 lliurament de premis als ninots indultats i Bunyols. El 18 ofrena a la Verge del Mar i el 19 de març la cremà.
Les altres dates i les presentacions queden per determinar encara.

En aquesta Assemblea s'han donat a conèixer els nous Presidents de Falla i en la pròxima reunió de la Junta Local Fallera, es decidirà l'organigrama intern de J.L.F., per a les Falles del 2018.


 

Els nous components a J.L.F. son:


-Amics del Foc: Mercedes Orellana Vargas
 
- Mercat Vell: Adrián Octavio Senar
 
- Paperina: Paloma Febrer Cabrera
 
Nuevos Presidentes de Falla: 
 
- Falla "Els Cremats": Bartolomé Caldes Escuder. 
 
- Falla "El Campanar":  Manuel Martínez Sánchez. 
 
- Falla " La Barraca": Javier García Cornelles. 
 
 
Amb 13 vots a favor, repiteix i es nomenat Fede Guimera Ballester, PRESIDENT de la Junta Local Fallera de Benicarló.Juanvi G. / Fotos: J.L.F.

Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal