DM | Diari del Maestrat
Menu


BENICARLÓ - CULTURA

Arranca el cicle Concerts al Mucbe

64bd5-concert1-jun17.jpg
BENICARLÓ - CULTURA - 09/06/2017 15:43:08 -
El nou espai cultural servirà d'auditori per a molts dels concerts del cicle, que engega este dissabte i aposta pels intèrprets i compositors locals .


NOTA DE PREMSA

 

L'estiu arriba a Benicarló amb la reverberació de la música des de les estances del Mucbe, ampliades enguany a la flamant capella de l'antic convent franciscà.

El tradicional cicle estival de música al MUCBE, que fins ara s'anomenava «Nits al Claustre», canvia de nom i adopta un plantejament més genèric degut a la integració en l'espai cultural del Convent de Sant Francesc de la capella recentment restaurada. Ara, la capella s'integra en el cicle musical de manera que tant el claustre, com la pròpia capella, com qualsevol dels altres espais que conformen el Museu, podran ser el marc del concert segons les necessitats acústiques o escèniques del solista o conjunt protagonista.

 

Neix el cicle Concerts al Mucbe

El renovat cicle de concerts s'estrena amb un programa que implica, íntegrament, a artistes i intèrprets Benicarlandos. D'esta manera, el programa permetrà que siguen els conjunts locals els qui experimenten les possibilitats acústiques de la capella i definisquen els usos que tindrà a partir d'ara com a auditori en espectacles musicals de xicotet i mitjà format.

 

El programa al detall

Dissabte 10

19.00 h Xarrada «Música al segle XXI, un nou model de relació amb el públic», a càrrec del músic Juanjo Villarroya. A principis del segle XX les avantguardes varen generar un tipus d'art que tenia com a pretensió trencar amb tot allò precedent que recordés el món del XIX. A finals del XX la mentalitat dels compositors ha canviat i podem trobar una música que, recuperant les arrels dels grans clàssics, intenta recuperar aquell espai de música-art que havia perdut als escenaris i l'interès per part del públic. Mucbe. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus.

Dilluns 12

20.30 h Les nits al Convent. Concerts de cambra dels alumnes del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló. Organitzen: Regidoria de Cultura i Conservatori Mestre Feliu.

Dimarts 13

20.30 h Les nits al Convent. Concerts de cambra dels alumnes del Conservatori Mestre Feliu de Benicarló. Organitzen: Regidoria de Cultura i Conservatori Mestre Feliu.

Dissabte 17

19.00 h Acte de cloenda del curs amb l'audició dels alumnes que fan la prova d'accés al Conservatori i lliurament de diplomes de grau Elemental. Mucbe. Organitza: Associació Musical Ciutat de Benicarló.

20.30 h Concert a càrrec del Cor da capo Benicarló. Mucbe. Organitza: Cor da capo Benicarló.

Dissabte 24

11.00 h Audició final de curs i conte musicat L'indi John Brown i els vaquers, a càrrec de l'Escola de Música Spicatto. Mucbe Organitza: Escola de Música Spicatto.

19.00 h Concert. Desendollats, una volta per les nostres cançons. Coral Juvenil Kylix. Mucbe. Organitza Coral Polifònica Benicarlanda.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal