DM | Diari del Maestrat
Menu


COMARQUES

Càlig aprova el programa de les Festes Patronals

a5658-reunio-festes-jun17.jpg
COMARQUES - 07/06/2017 16:12:27 - Reunió informativa amb les associacions per tal de donar-lo a conèixer.
Entre el 4 i el 15 d'agost Càlig celebrarà les Festes en honor a Sant Llorenç


NOTA DE PREMSA 07/06/2017

 

El ple de l'Ajuntament de Càlig ha donat llum verda, amb els vots a favor de PSOE i PP i l´abstenció de Compromís per Càlig, al programa de les Festes Patronals, que se celebraran entre el 4 i el 15 d'agost en la població, en honor a Sant Llorenç, una programació que a més ja s'ha presentat a les diferents associacions en una reunió informativa, ja que des del passat mes d'octubre, s'ha comptat amb la seua col·laboració per a l'elaboració de l'ampli programa, que conforma els festejos. D'altra banda, Mar Anglés ha sigut la guanyadora del Concurs per a la portada del Llibre de Festes.

Adrián Vidal, regidor de Festes en l'Ajuntament de Càlig, explica que: "ja ha sigut aprovat el programa de festes en el ple del passat dilluns. Cal destacar que ha sigut  consensuat i elaborat juntament amb les associacions, a les quals cal donar les gràcies pel seu esforç i col·laboració, tant en l'elaboració de la programació com en l'organització i col·laboració en molts dels actes”.

Andrea Pruñonosa i Izaskun Cifre, Reina i Reina Infantil respectivament, acompanyades de la seua cort d'honor seran les protagonistes del primer dia de Festes, en l'acte de proclamació, en el qual exercirà com mantenedor, Vicent Aznar Roig, director de l'Agrupació Musical Vila de Càlig. De nou, l'Associació Esportiva, Mou-te col·laborarà en la presentació de tan emotiu acte.

Entre els actes més destacats figura la nit d'humor, en la qual actuarà la Rural Comedy i Eugeni Alemany o el Dia de les Paelles, de la Unió Jove. A més, també està programada l'actuació del mag, Miguel Gavilán. Una de les novetats d'enguany és la celebració del Dia de la Dona Calijona, que serà el dilluns 7 d'agost. A més, segons ha destacat el regidor de Festes s'han programat un total de 9 nits d'orquestra. Tampoc faltaran en el programa actes ja tradicionals com la marxa per la salut de l'Associació Espanyola de Lluita Contra el Càncer, la Dansada Popular o la desfilada de ‘Farolets’. ‘l´Entrà de bous a l'estil calijó’, que és Festa d'Interès Turístic Provincial, es realitzarà el dia 6 d'agost.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal