DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - SOCIETAT

Pepito Masip, Alè Vinarossenc 2017

33cf3-ale-pepito-masip-jun17.jpg
VINARÒS - SOCIETAT - 06/06/2017 14:58:03 - Pepeito Masip i Manolo Molinos. Foto AS
La distinció la rebrà el 24 de juny dins de les festes de Sant Joan i Sant PereLa Fundació Caixa Vinaròs atorgarà a José Ramón López Masip –conegut per tots com Pepito Masip- l’Alè Vinarossenc 2017 el proper 24 de juny a les 20 hores a l'auditori municipal, dins dels actes de les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

El jurat, com ha explicat el president de la Fundació, Manuel Molinos,  ha valorat l’àmplia trajectòria de Masip en la conservació del patrimoni natural vinarossenc.

Ara ja jubilat, Masip el més gran coneixedor del terme municipal de Vinaròs, i ha estat 29 anys treballant a l'Ajuntament, on va entrar de peó de la brigada municipal i l’any 1992 va passar a ser l'encarregat del manteniment de camins rurals.

També és membre del Consell Local Agrari des de l'any 1992. Molinos ha destacat que Masip “És una persona sempre disposada i avui dia qualsevol persona que pugi a l'ermita pot apreciar el patrimoni d'arbrat que tenim i, sobretot, els camins rurals de Vinaròs, gràcies a l'obstinació, el treball i la voluntat de Masip”, va destacar.

Masip va agrair al jurat aquesta distinció, i va destacar que “sóc una persona de camp, des de sempre, fill de pastor i un enamorat del meu treball i he estat encantat d'haver treballat tot aquest temps a l'Ajuntament, perquè para mi és fonamental el contacte amb la naturalesa i amb els agricultors i millorar l'entorn rural”.

Va recordar que l’any 1996 ja es va fer un estudi del que havia de ser la serra de l'ermita i que llavors ja es demanava que fos paratge natural municipal, distinció ja aconseguida, i va demanar a les properes corporacions que preservin aquest entorn encara que realitzin noves iniciatives.

També va assenyalar que del que se sent més satisfet de tot aquest temps com a treballador del consistori vinarossenc “és que he estat amb set regidors i cinc alcaldes, i amb tots m'he sentit bé i han confiat en mi” i també “de tot el treball realitzat en el camp de Vinaròs”.

 
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal