DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - ATLETISME

Guillem Adell aconsegueix un marcon a 5.000 metres

dffc6-cronica2-5-6-17.jpg
VINARÒS - ATLETISME - 06/06/2017 09:37:46 -
CLUB ESPORTIU VINARÒS-FACSA Aigües de Vinaròs


El passat dissabte 3 de juny el nostre exitós atleta del Club Esportiu -Facsa Aigües de Vinaròs, Guillem Adell, es va desplaçar a la ciutat càntabra de Corrals de Buelna per participar en una competició de fons de la RFEA. Guillem, fa unes setmanes, va participar al Meeting d'Andújar, aconseguint el tercer lloc en la prova de 5000 metres llisos amb una marca de 14,29 ''. En aquesta ocasió, Guillem volia anar molt més enllà. Desplaçant-se a la ciutat càntabra per intentar millorar l'anterior marca, i així va ser. Aconseguint una espectacular marca de 14'19 '', es col·loca entre els millors atletes a nivell nacional en la prova de 5000 metros.

¡ Felicitats!

 

 

CAMPIONAT AUTONÒMIC CADET
El passat cap de setmana a la ciutat d'Alacant es van reunir els millors atletes de la Comunitat Valenciana categoria cadet. El club va estar representat per l'atleta Lídia Cruz, qui tot i estar lesionada i no poder competir en les seves proves mes fortes, va poder classificar-se en les proves de Javelina i Llançament de Pes.
Els resultats obtinguts van ser un 9è lloc en llançament de pes amb una millor marca de 9 m. i un excel·lent 4t lloc en llançament de javelina, on va millorar la seva marca personal amb un millor registre de 28.70 metres.

 

 

 "L'ÈXIT DE L'ESPORT ÉS, PER SOBRE DE TOT, SUPORTAR EL PATIMENT" Després que el nostre company Juan Carlos Flores Faz completés la gesta del seu primer Ironman, dos triatletes del Club Esportiu Vinaròs es van desplaçar el passat cap de setmana a Pinedo per disputar el Campionat Autonòmic de Triatló Sprint. Per descomptat pel dia que va sortir no ens podem queixar i el circuit estava molt bé tant la zona de platja com la ruta de bici per Horta Sud. Tant Ruben Tovar Miranda com Gabi Estevan van millorar bastant les seves marques però es notava que això era un autonòmic i venien els millors molt ben preparats. Ruben va finalitzar 15è de la seva categoria amb un temps de 1:11:40 i Gabriel 6è de la seva categoria amb un temps de 1:20:16. Una cosa hem après: si volem estar amb els millors no ens queda una altra que entrenar més però això sí gaudint el mateix. La propera cita a Vall d'Uxó el 18 de juny on també competiran altres triatletes del Club Esportiu Vinaròs Facsa .

Agraïments al nostre patrocinador FACSA Aigües de Vinaròs i les col·laboracions de Nova Nutrició i Sports Arin.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal