DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - ACTUALITAT

ESMUVI Batucada, primer premi al concurs Percumon

de604-premi-sagunt2-jun17.jpg
VINARÒS - ACTUALITAT - 05/06/2017 17:41:05 -
Van participar 14 batucades que van actuar pel passeig marítim del Port de Sagunt.


 

 

El passat 2 de juny ESMUVI Batucada, grup musical d'ESMUVI Escola de Música de Vinaròs, va guanyar el primer premi de la gran desfilada de batucades del festival internacional de percussió Percumon a Sagunt.

Es valorava per part del jurat el vestuari, la seua elaboració i disseny, així com la posada en escena i la coreografia.

Els músics i ballarines d'Esmuvi Batucada van mostrar una recreació sobre la «Orixá» brasilera Oxum amb un vestuari dissenyat per la nostra directora de vestuari, music del grup i reina de la nostra comparsa 2017 Alba Lendines a la que felicitem i li donem les gràcies pel seu treball.

També va brillar durant el concurs la nostra rainya d'esmuvi de l'any 2016, Iris Prado, que va sambar amb una fantasia de la «Orixá» Iansá.

El festival Percumon va continuar durant tot el cap de setmana amb concerts de grups de musica brasilera i estils alternatius, tallers de percussió brasilera amb professors internacionals, així com més concursos i exhibicions al espectacular teatre romà de Sagunt amb un gran èxit d'assistència de públic i batucades vingudes inclús d'altres països.

Felicitar i agrair l'esforç posats a totes les persones que han participat i ens han ajudat per aconseguir aquest premi.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal