DM | Diari del Maestrat
Menu


COMARQUES

La Regidoria d'Educació d'Alcalà-Alcossebre assegura la continuïtat d’"El Club dels Deures" per al pròxim curs

e4b8d-club-deures2-jun17.jpg
COMARQUES - 05/06/2017 16:18:16 -
Bona valoració del primer any d'aquesta iniciativa que ha facilitat classes de reforç a més de 60 alumnes d'Educació Primària del municipi


NOTA DE PREMSA

 

La Regidoria d'Educació d'Alcalà-Alcossebre fa una valoració molt positiva del primer any de "El club dels Deures". La iniciativa, que es va posar en marxa en els inicis del curs escolar 201-2017, ha suposat que tots els alumnes d'Educació Primària del municipi que ho necessitesen pogueren comptar amb classes de reforç. Les classes es realitzaven després de l'horari escolar, en els mateixos centres, evitant així desplaçaments. En total, més de 60 alumnes han participat en aquesta iniciativa que ha suposat també la contractació de quatre monitors a través de beques de formació convocades des de l'Ajuntament.

De cara a l'any que ve, la regidora d'Educació, Maria Agut, ha explicat que "la iniciativa tindrà continuïtat i s'avançarà l'horari, passant a ser de 15.30 a 17.00 hores, per adaptar-se així a la jornada contínua, que s'implantarà en els dos centres i, d'aquesta manera, contribuir així a conciliar la vida familiar i la laboral".
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal