DM | Diari del Maestrat
Menu


BENICARLÓ - ACTUALITAT

Festa Cloenda Esport Escolar 2016 - 2017

5eb33-jun17-cloenda-espor4.jpg
BENICARLÓ - ACTUALITAT - 05/06/2017 11:24:33 -
Cal destacar de forma molt especial als clubs esportius de Benicarló


L'alcaldessa de la ciutat; Xaro Miralles i el regidor d'esports; Carlos Flos, han fet entrega de les medalles a cada participant i posteriorment s'ha fet entrega dels trofeus.

El dissabte 3 de juny, al pavelló poliesportiu de la ciutat, ha tingut lloc la festa fi de curs de l'esport escolar 2016

Des de l'àrea de la Regidoria d'Esports han volgut agrair la participació de totes les escoles de Benicarló, Rosell, Santa Magdalena. Alcalà de Xivert, Càlig, Vinaròs i Traiguera. També als seus respectius ajuntaments. Als centres escolars de primària i secundària. Equips de direcció i també als seus departaments de E.F. i també a les seves respectives Ampes.

Cal destacar de forma molt especial als clubs esportius de Benicarló, que sense el seu esforç i col·laboració en el desenvolupament de l'ESPORT ESCOLAR, no seria possible aquesta cloenda fi de curs.

- Club Atletisme B.M.

- Club Escacs

- Judo Club

- Club de Tennis

- Club Basquet

- Club Handbol

Agrair de manera molt especial la col·laboració a la Brigada, Policia Local i Protecció Civil. A la Direcció General d'Esports i com no, a les empreses IFF i Publikat.

Tot seguit a la pista annexa al Pavelló, s'han realitzat diferents activitats, on tots els participants que al llarg del curs escolar han estat inscrits, fent en el dia de cloenda una molt bona jornada de convivència entre tots.

Els monitors han estat: Javi Mallén, Maria Rakraki, Eloy Lorente, Carlos Castro, Pau Alonso, José Nuñez, Jandri López, Agustín Senar, Adrián Octavio i Asier Oses.

 Enhorabona a tots els participants.

Juanvi G.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal