DM | Diari del Maestrat
Menu


OPINIONS

Arrecules com els crancsLa darrera setmana es feia ressó en tots els mitjans de comunicació comarcal que la provincia de Castelló, guanyava una bandera blava. Aquest estiu els turistes que ens visitaran durant les seues vacances es trobaran amb 34 banderes blaves. El nostre litoral es converteix en el cinqué d'Espanya amb més disitintius de qualitat.

 

Malauradament, Vinaròs perd per segon any consecutiu la distinció de la Sendera Blava de Sol de Riu. No podem estar gens satisfets del treball del regidor de Turisme. Una de les activitats econòmiques més importants de la nostra ciutat és sense dubte el turisme, per la qual cosa tenim l’obligació de millorar els atractius que Vinaròs ofereix a qui ens visita. Actualment és dels pocs sectors que genera riquesa i ocupació. Per aixó, no podem entendre de cap de les maneres que s’hagi perdut la bandera blava de sender natural de Sol de Riu. Realment , des de l'Ajuntament, no s'ha pogut fer res per mantindre aquesta distinció?

 

Durant diverses legislatures, quan el PVI tenia responsabilitats de govern, regidors nostres es van batre a mort per tirar endavant aquesta àrea. Bona prova la tenim en la construcció del passeig de la costa Sud, conegut com el passeig del” colesterol”, la posada en marxa de la senyalització de les nostres meravelloses cales, de les jornades gastronòmiques,….. i en dos anys el regidor Sr. Domenech Fontanet, amb la col.laboració dels seus socis de govern, llança a perdre tot el treball realitzat fins ara.

Cal recordar que és un dels membres de l'actual equip de govern, que té dedicació parcial, 14 pagues anuals i un horari confeccionat a la seua mida, però no ha estat capaç de mantindre aquesta distinció que ajuda a potenciar el turisme local.

 

Les banderes blaves, són el reconeixemet det treball col.lectiu de tota una societat, per això estem convençuts que les platges, a dia d'avui, són la principal icona de la nostra imatge turística a nivell nacional i internacional.

 

De que ens serveix anar a les fires, que són l'aparador de la nostra ciutat, si primer no es fan els deures? Per això tampoc entenem la imatge de deixadesa que presenta la façana marítima del passeig.. El cap de setmana passat,amb el passeig ple de gom a gom, com ja ve sent habitual, la platja , en canvi estava plena de clots, pendents, roques, sense servei d'aigua de rentapeus. Mostrava, en definitiva, davant dels ulls dels visitants un aspecte d'abandonament.

 

A dia d'avui, on l'economia local no passa pel seu millor moment, el sector que genera més riquesa és el turisme. Ens proporciona ingressos i incentiva l'ocupació. Sempre des de el PVI hem treballar de valent per tirar en davant aquesta regiduria i posar-la capdavantera. Però malauradament en aquesta legislatura anem arrecules com els crancs, perquè no s'han fet apostes novedoses, no hi ha una línea de treball clara. No estem en posició de perdre distincions que ens ajuden a situar-nos en destinacions importants.

Sr Fontanet, cal viatjar menys per les fires de turisme per fer-se la foto de rigor i treballar, més dia a dia, en la seua regidoria.

 

PVI (Partit de Vinaròs Independent)Para publicar tu noticia envía un correo a info@diaridelmaestrat.com y si cumple con los requisitos la publicaremos.Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal