DM | Diari del Maestrat
Menu


BENICARLÓ - ACTUALITAT

Comencen les reunions de les taules de treball dels Pressupostos Participatius

963a3-reunio-presupostos-gen17.jpg
BENICARLÓ - ACTUALITAT - 11/01/2017 16:31:23 -
Les dos taules creades tractaran les propostes presentades en matèria d'urbanisme, obres i serveis, joventut, cultura, benestar social, turisme, comerç i esports.


Al llarg d'aquest mes de gener hi haurà un total de 8 trobades de les taules de treball que debatran les propostes presentades als Pressupostos Participatius.

Les taules de treball creades el passat mes de desembre per a debatre i prioritzar els projectes acceptats per als Pressupostos Participatius han començat a reunir-se aquest mes de gener, passades les festes de Nadal. Les reunions han començat aquesta setmana i continuaran cada dilluns i dimarts del mes de gener (excepte dilluns 16 i dimarts 17, que es passaran a dimecres 18 i dijous 19 respectivament) amb l'objectiu de reelaborar i millorar, si és el cas, les propostes acceptades en la primera fase dels Pressupostos Participatius, seguint els criteris tècnics i de la persona que haja presentat la proposta.

El treball s'ha distribuït en dos taules diferents: una primera dedicada a analitzar les propostes presentades en matèria d'urbanisme i obres i serveis, i una segona taula que tractarà les propostes relacionades amb joventut, cultura, benestar social, turisme, comerç i esports. Les persones que vulguen participar en aquestes taules, que es reuneixen a les 19.30 hores al carrer de Sant Francesc, 94, poden assistir a les trobades, per a les quals no és necessària inscripció prèvia.

Els projectes que resulten del treball de les taules seran els que després seran sotmesos a votació, tant per part dels membres de les taules com per la ciutadania, per via telemàtica i presencial.

Podeu consultar tota la documentació necessària al web www.benicarloparticipa.es.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal