DM | Diari del Maestrat
Menu


LA TEUA NOTICIA

El poblat ibèric de la Morranda i els Estrets

54cf6-cartell-poblat-gen17.jpg
LA TEUA NOTICIA - 10/01/2017 17:57:42 -


Des del Parc Natural de la Tinença de Benifassà vos convidem a participar en una activitat en què podrem disfrutar del valuós patrimoni natural i arqueològic d'aquest espai protegit.


El dissabte 14 de gener coneixerem el poble d'El Ballestar i visitarem l'exposició amb les restes trobats en el jaciment ibèric de La Morranda. A continuació farem un passeig fins al poblat per a conéixer com vivien els seus habitants fa més de 2.000 anys.

Continuarem pel Barranc de La Pobla o Riu Verd travessant l'espectacular congost dels Estrets fins a arribar novament al Ballestar.

 

Vos esperem!


 


----------------------------------------------------El poblado ibérico de la Morranda y los Estrets


 
Desde el Parque Natural de la Tinença de Benifassà os invitamos a participar en una actividad en la que podremos disfrutar del valioso patrimonio natural y arqueológico de este espacio protegido.

El sábado 14 de enero conoceremos el pueblo del Ballestar y visitaremos la exposición con los restos hallados en el yacimiento ibérico de la Morranda. A continuación daremos un paseo hasta el poblado para conocer cómo vivían sus habitantes hace más de 2.000 años.

Continuaremos por el Barranc de La Pobla o Riu Verd atravesando el espectacular desfiladero de los Estrets hasta llegar de nuevo al Ballestar.
 

 

¡Os esperamos!
Para publicar tu noticia envía un correo a info@diaridelmaestrat.com y si cumple con los requisitos la publicaremos.Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal