DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - POLÍTICA

BLOC-Compromís Maestrat Els Ports organitza una xerrada a Vinaròs amb l’eurodiputat Jordi Sebastià

cf773-cartell-xarrada-sebastia-gen17.jpg
VINARÒS - POLÍTICA - 02/01/2017 16:52:15 -
La xerrada tindrà lloc el dilluns 9 de gener a les 19:00 a Vinalab (c/Galícia, 12, Vinaròs)


• L’eurodiputat de Compromís Jordi Sebastià parlarà sobre els reptes als quals s’enfronta l’agricultura valenciana a Europa

• El senador vinarossenc Jordi Navarrete farà també una intervenció a l’acte, que serà presentat pel regidor d’agricultura de Vinaròs Jordi Moliner. 

 

 

El proper dilluns 9 de gener de 2017 a les 19:00 hores tindrà lloc a Vinaròs una xerrada a càrrec de l’eurodiputat de Compromís Jordi Sebastià, organitzada pel col·lectiu comarcal del BLOC-Compromís Maestrat Els Ports. La xerrada, que porta per títol “L’agricultura valenciana davant els reptes europeus”, farà un repàs a la situació actual del sector primari valencià i les seues perspectives de futur en el marc de les polítiques comunitàries.

 

Jordi Sebastià és actualment portaveu de Compromís al Parlament Europeu i s’ha situat al capdavant de la defensa dels interessos dels productors valencians pel que fa als nous acords comunitaris. A la xerrada del proper dia 9, Sebastià estarà acompanyat pel senador Jordi Navarrete, que farà una intervenció, i pel regidor d’agricultura de Vinaròs Jordi Moliner, que presentarà l’acte.

?
 
maestratports@bloc.compromis.net

 
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal