DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - POLÍTICA

ACORD CIUTADÀ fem públic als nostres votants i al conjunt de la ciutadania per què no assistim al Plenari de desembre.

71675-ple-pressupost-des15.jpg
VINARÒS - POLÍTICA - 22/12/2016 23:47:57 -
ACORD CIUTADÀ estem en total desacord amb la, un cop més, manca de transparència i ocultació d'informació del govern municipal.


Nota de premsa

22/12/201

 

 

Reprovem el fet que, ahir, un dia abans del plenari i a la Junta de Portaveus, el govern reconegués l'existència d'una Comissió de Creació del Servei de Piscina municipal coberta, comissió que estaria valorant pros i contres de la ubicació de la Piscina municipal, comissió que portaria, segons l'Alcalde,  mesos en actiu. Ens preguntem si l’esmentada «comissió » l'haguessen continuat silenciant de no haver-ho esmentat ACORD CIUTADÀ ahir, en haver pogut llegir, apressadament, la moció que el govern donava a conèixer precisament ahir en urgència a l'últim moment de la Junta de Portaveus.

Un cop més el govern municipal ens bandeja i no ens fa coneixedors d'informació bàsica que ens permetria treballar a tots en benefici dels ciutadans.  Qui conforma la “Comissió de Creació”? Com es va formar? Des de quan existeix?  Quants informes porta emesos? Quines en són les seves conclusions de moment?

Com a representants de conciutadans que som, aquesta és una informació que un govern eixit d'un consens democràtic té el deure de compartir amb els regidors del Consistori pel bé de la transparència i l'eficàcia.

Ahir, encara, a la Junta de Portaveus prèvia al dia del plenari, els representants del Govern també van provar de  silenciar la moció del PVI amb l'estratagema de diluir-la en la moció presentada a corre-cuita del propi govern.

Existeix un llenguatge que va més enllà de les paraules: els Fets”, ha dit un membre del govern municipal (un personatge funest , fa anys, va dir:”La nostra doctrina és el fet»; i, els Fets, als ulls d'ACORD CIUTADÀ, són, ho lamentem, una vegada més, bandejar les regles dels qui participem del joc democràtic amb les nostres idees, amb la nostra millor voluntat.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal