DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - POLÍTICA

El PSPV-PSOE de Vinaròs renova per complet la seva Executiva

39e0d-assemblea1-des16.jpg
VINARÒS - POLÍTICA - 21/12/2016 09:17:53 -
Eduard Barberà, nou secretari general


NOTA DE PREMSA

 

EL PSPV-PSOE DE VINARÒS RENOVA PER COMPLET LA SEVA EXECUTIVA I INICIA UNA NOVA ETAPA”

 

 

L’assemblea del Socialistes de Vinaròs, reunida el dissabte per la tarde, ha acordat per unanimitat dels seus assistents, la renovació de l’executiva així com la secretaría general del mateix

 

Els Socialistes de Vinaròs, inicien una nova etapa. La renovació per complet de la seva executiva, dóna el tret de sortida a aquest nou camí que l’agrupació de Vinaròs encara amb unitat, fortalesa i amb vocació de treball permanent per la ciutadania.

Jordi Romeu, qui ha estat al capdavant d’aquesta agrupació durant 4 anys, ha donat pas a Eduard Barberà com a nou secretari general en una àmplia executiva de 18 membres, (7 dones i 11 homes) que dóna la benvinguda a noves cares en els càrrecs orgànics d’aquesta agrupació i recupera a peces del socialisme vinarossenc.

En paraules del nou secretari general, Eduard Barberà Ara toca mirar cap al futur, ja que estem davant d'un dels moments més complicats per aquest partit a nivell estatal”. Barberà afegia que “militar al PSPV-PSOE pot ser no està de moda, però nosaltres tenim una història, una història on Vinaròs, avui per avui, és un exemple de qui ha provocat els majors avenços, començant per Ramon Bofill, continuant per Jordi Romeu i ara mateix amb Guillem Alsina al capdavant i el seu grup municipal.”

Barberà, ha incidit en la necessitat de recuperar el pes que aquesta agrupació ha tingut durant molts d’anys més enllà de l’àmbit local, per això animava a “ treballar i viatjar allà on faigue falta per reafirmar la vocació comarcal, provincial, autonòmica i estatal de la nostra agrupació.”

Jordi Romeu, qui ha donat el relleu en aquesta assemblea, mostrava la seva satisfacció pel relleu que s’ha produït i afegia que “estem en un moment que requereix de decisions valentes, i aquesta executiva neix amb vocació d’assumir grans reptes i ser testimoni de noves fites que han d’ocórrer a la nostra ciutat amb el segell socialista per bandera”

El nou secretari general de l’agrupació de Vinaròs, tancava el seu discurs incidint en un dels aspectes que, segons ell, han de ser un dels pilars fonamentals d’aquest mandat: “la unió executiva, grup municipal i militància ha de ser total. Si som capaços de demostrar que anem tots de la ma, que hi ha comunicació i confiança, el altres partits i la ciutadania entendran que tenim força. El nostre interès és i ha de ser, tirar aquesta casa endavant i recuperar aquestes sigles que són les que han aportat els majors canvis a tot el país. Les del PSOE.”

La llista al complet de la nova executvia és la següent:

PRESIDENT: Lluis Felip Miralles

SECRETARI GENERAL: Edu Barberà

VICESECRETARIA GENERAL: Fernando Juan

SECRETARI D'ORGANITZACIÓ I ACCIÓ ELECTORAL: Luís Sanchez

VICESECRETARIA D'ORGANITZACIÓ (DINAMITZACIÓ, MILITANCIA I EDUCACIÓ) : Sefa Miralles

SEC. ADMINISTRACIÓ: Maria Cano

SEC. COMUNICACIÓ: Pau Romeu

SEC. POLÍTICA INSTITUCIONAL: Jordi Martí

SEC. DESENVOLUPAMENT LOCAL, OCUPACIÓ I ECONOMIA: Agustí Guimerà

SEC. CULTURA I FESTES: Ana Rosa Escuín

SEC. SERVEIS A LA CIUTADANIA I ESPORTS : José Chaler

SEC. JOVENTUT: Oscar Catalá

SEC. POLÍTICA MUNICIPAL: Guillem Alsina

SEC. AGRICULTURA: Pepe Fort

VOCAL : Begoña López

VOCAL : Maria Angeles Bofill

VOCAL: Marc Albella

VOCAL: Luisa Falcó.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal