DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - CULTURA

“Bookcrosing” i un arbre de Nadal participatiu a la Biblioteca Municipal

555d6-bookcrosing2-des16.jpg
VINARÒS - CULTURA - 15/12/2016 13:33:41 -
Durant estes festes els usuaris de la Biblioteca podran ajudar a decorar l'arbre de Nadal i també participar en una nova campanya de "Bookcrossing".


NOTA DE PREMSA

 


La Biblioteca Municipal proposa per a este Nadal dues activitats molt participatives: la decoració del seu arbre de Nadal i la posada en marxa d'una nova edició del Passallibres (o “Bookcrossing”).

La primera iniciativa per adornar l'arbre es durà a terme entre el 19 i el 23 de desembre i per això es demana als usuaris que aporten un objecte nadalenc fet per ells. Els 50 primers participants rebran un petit detall en agraïment.

"Es poden portar angelets, campanes, pinyes, boles, estrelles, corones, ninots de neu, targetes nadalenques, petits arbres o altres detalls relacionats amb les festes i els penjarem a l'arbre que decorarà la Biblioteca", ha explicat la seua directora Maite Arnau .

D’altra banda, el regidor de Cultura, Joventut, Festes i Tradicions, Marc Albella, ha animat a tots a participar i ha comentat que aquest any també hi haurà algunes novetats en el "Passallibres" que s'ha preparat per a l'ocasió com una forma d'incentivar la lectura.

"La Biblioteca repartirà aquestes festes 100 obres per a joves i adults identificades amb una etiqueta amb el nombre de Bookcrossing i l'accés a la web on es podrà fer un seguiment del recorregut de cada exemplar", ha assenyalat.

Cada llibre estarà dins d'una bossa de plàstic identificativa de la campanya per protegir-los i evitar que es facin malbé. A més, els vinarossencs podran col·laborar en esta campanya alliberant llibres propis en diferents punts de la localitat. Els que s'animen a fer-ho poden sol·licitar a la mateixa Biblioteca les bosses i els codis per identificar els llibres.

El primer "Pasallibres" de la Biblioteca de Vinaròs es va posar en marxa el 2011 i es planteja com un club de lectura sense límits geogràfics, on s'alliberen llibres en llocs públics (arbres, bancs, portals, places, escultures o edificis) per intercanviar-los i compartir les sensacions que provoca la seua lectura.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal