DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - CULTURA

Performance els 4 elements

70937-terra-aire-oct16.jpg
VINARÒS - CULTURA - 09/11/2016 12:10:28 -
Este dissabte, 12 de novembre, a les 20,30 hores i a l’Auditori Municipal tindrà lloc l’estrena de l’obra inspirada en els elements de la natura


Este dissabte, 12 de novembre, a les 20,30 hores i a l’Auditori Municipal tindrà lloc l’estrena de l’obra inspirada en els elements de la natura, “Performance: els 4 elements”, dins dels actes de celebració dels 600 anys de la imatge de Sant Sebastià.

Aquesta performance vol crear una simbiosi de sons produïts, entre d’altres, per elements no estructuradament musicals i de representacions, que ens acostaran al vent, foc, aigua i terra. És un espectacle on les obres i la transició entre elles està inspirada plenament amb els quatre elements de la natura.

L’espectacle correrà a càrrec de l’Ensemble Mar de Flautes, un grup que naix de la inquietud de la flautista vinarossenca Mª José Domènech per poder crear un grup de flautes que estimant la música, volguessin  treballar en un projecte comú  musical. A dia d’avui l’ensemble compta amb un total de 16 flautes de diferents pobles de la nostra zona, Alcalà de Xivert, Ulldecona, Alcanar i Vinaròs.

L’espectacle es desenvolupa de forma contínua, creant una transició sonora i visual al passar entre els diferents elements de la natura amb músiques de Bach, Reverté, Falla, Smetana, i Doménech.

A continuació passem a detallar els membres de l’ensemble: Glòria Fresquet Marzal, Aida Ferré Tomàs, María Fraile Vives, Rosa Juan Barrera, Josep Domènech Safont Pitarch, Míriam González Martínez, Marc Flores Macip, Àngels Guinot Veiga, Mireia Royo Segura, Victoria Beltrán Domínguez, Mar Vidal Rodríguez i Rosa Bellmunt Gavaldà. Tots ells sota la direcció de Mª José Domènech Fuentes.

Per aquesta ocasió comptem amb la col·laboració  de l’actor Toni Guillot. Dels músics Adrià Cisneros, bombardí; Oscar Brau, bombardí; Ivan Castell, percussió; i Juanjo Villarroya, flauta travessera.

L’escenografia correrà a càrrec de Sergi Creacions, Jaraba, Juan Bta. Domènech i Mª José Domènech.

 

Autor: SEBASTIAN REDÓ

 

 
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal