DM | Diari del Maestrat
Menu


VINARÒS - POLICIA

Agraïment públic a una veïna de Vinaròs per la seua col·laboració policial i sanitària

cff9a-notaprensa-55x400-copia.jpg
VINARÒS - POLICIA - 20/10/2016 12:40:52 -
Durant un accident greu d'un menor estranger que circulava en bicicleta, la senyora Noemí Ayza Barbé, va donar suport als agents


                           NOTA INFORMATIVA

 


Al despatx d'alcaldia es va notificar per escrit una felicitació pública a una veïna de Vinaròs per la seua col·laboració amb la Policia Local i la prestació de serveis sanitaris.

El passat 14 de setembre de 2016, durant un accident greu d'un menor estranger que circulava en bicicleta per la Costa Nord de Vinaròs, la senyora Noemí Ayza Barbé, veïna d'aquesta localitat, de forma voluntària i durant més de 45 minuts va donar suport als agents, sanitaris i familiars, oferint-los servei de traducció. Aquesta tasca va ser fonamental per a una millor atenció del menor.

És per això que, seguint el reglament i els usos de la Policia Local de Vinaròs que estableixen que han de ser reconeguts públicament els actes destacats de qualsevol ciutadà que excedeixin notòriament el mèrit per la seua eficàcia o resultats, va rebre un agraïment.

A petició dels propis agents que van intervenir en el servei i de la Prefectura de la Policia Local, l'alcaldia va fer una felicitació pública en nom de la corporació i de la ciutat de Vinaròs.
Inici
Contacte
Publicitat
Avís legal